The Road

Yksi suomigospelin isoimpia nimiä The Road sai alkunsa Kankaanpään seurakunnan bändikerhosta vuonna 1981. Nyt yhtyeeltä on ilmestynyt toistakymmentä albumia: gospelrokkia, lastenmusiikkia ja akustisempia albumeja, Siionin kannel -levy sekä Riemumessu-albumi. Yhtyeen vaiheista ilmestyi 2000-luvun alussa kirja: Tie, taivas ja tehtävä.

The Roadin musiikin välityksellä tehtävä tavoittava työ on saanut jatkua läpi vuosikymmenten. The Roadin suurimmat menestysvuodet osuivat 1990-luvun alkupuolelle.  The Road teki koko 1990-luvun gospelrockia päätoimisesti parhaimmillaan 250 keikan vuosivauhdilla. Suomen koulut, kirkot ja seurakuntasalit tulivat tutuiksi. Myös Keniassa yhtye vietti lähes vuoden 1996–1997 musiikkievankeliumin työtä tehden.

The Road jatkaa yhä soittaen reilua suomirokkiaan maailman parhaalla sanomalla ryyditettynä, koska sanoma Jeesuksesta on bändille ykkösuutinen.

Glow Festivaleilla The Road nousee estradille omalla kokoonpanollaan, johon kuuluvat Raikka Hakamäki kitarassa ja laulussa, Timo Vettenranta bassossa ja taustalaulussa, Ari Vettenranta rummuissa sekä Jussi Pyysalo koskettimissa ja taustalaulussa.

Lipunmyynti