Glow:n tarina

Glow:n tuottaa 17-vuotta alalla ollut Ohjelmatoimisto Kristalli, joka on Suomessa keskeinen hengellisen musiikin kentällä toimiva ohjelmatoimisto. Kristalli on tuottanut vuosien saatossa isoja konserttisali- ja kirkkokiertueita.

Kristallin toimitusjohtaja Johanna Vauto oli pyöritellyt tovin gospelin suurkonsertti-ideaa muutaman yhteistyökumppanin kanssa.

Lokakuussa 2022 Johannalle tuli mahdollisuus tavata Kalervo Kummolaa. Kahvikupin ääressä selvisi, että kummallakin oli sama ajatus toisistaan tietämättään Nokia Arenan suurkonsertista vuodelle 2024.

Tästä saadun kipinän myötä Kristallin tiimi lähti työstämään projektia täysillä eteenpäin.

Tavoitteenamme on tehdä tapahtumasta jokavuotinen ja ensimmäinen vuosi on kunnianosoitus kaikille, jotka elämäntyöllään ovat luoneet suomalaisen gospelmusiikin”, kertoo Ohjelmatoimisto Kristallin toimitusjohtaja Johanna Vauto.

TAVOITE

Ihmisten tarve yhteisöllisyyteen ei ole kadonnut. Janoamme yhteyttä. Kristillinen musiikki on kaikkina aikoina yhdistänyt, lohduttanut, rohkaissut ja kantanut. Nyt jos koskaan sitä tarvitaan. Haluamme toteuttaa elinvoimaisen, tasokkaan ja tulevaisuuden uskoa luovan hengellisen musiikin suurtapahtuman Tampereelle Nokia Arenalle.

KANSAINVÄLISYYS

Glow haluaa kasvaa kansainväliseksi tapahtumaksi. Toimimme yhteistyössä kristillisten tapahtumien kanssa Euroopassa. Vahvan kansainvälisen yhteistyön ja verkoston kautta tulemme näkemään artistivieraita ja kristillisen kulttuurin vaikuttajia eri maista Glow:n lavalla tulevina vuosina.

Lipunmyynti

YHteistyössä