Kävijäinfo

Tervetuloa nauttimaan Glow Festivalista

Saapuminen

Tapahtumapaikka:
Nokia Arena
Kansikatu 3, 33100 Tampere

 

Areenan keskeisen sijainnin vuoksi pääset perille helpoiten julkisilla kulkuvälineillä. Areenalla ei ole omia erillisiä parkkialueita. Mikäli kuitenkin haluat saapua omalla ajoneuvolla, areenan läheisyydessä sijaitsee useita pysäköintilaitoksia – katso tarkemmat ohjeet saapumisesta eri kulkuvälineillä täältä.

Nokia Arenan ulko-ovet avataan klo 14.00. Lippu- ja turvatarkastus sekä narikka vievät aikaa, joten saavuthan ajoissa. Glow’ssa on järjestetty maksullinen 3 € narikkapalvelu.

Saapuminen VIP Eventumiin
VIP-lipun varanneille ovet aukeavat klo 13.
VIP Eventum sijaitsee Nokia Arenan 1. kerroksessa.

Saapuminen aitioihin
Aition varanneet pääsevät sisään jo n. 1,5h ennen tapahtuman alkua. Aitiot sijaitsevat neljännessä ja kuudennessa kerroksessa. Aitiokerroksen opasteet ja tapahtumien henkilökunta auttavat oikean aition löytämisessä.

Katso tarkemmat ohjeet: https://nokiaarena.fi/saapuminen/saapuminen-aitioihin/

Esteettömyys

Esteettömyys on huomioitu Nokia Arenalla jo ympäristön suunnittelussa, joten apuvälineillä kulkeminen areenalla on helppoa ja sujuvaa. Esteetön sisäänkäynti sijaitsee pääovien A ja B välissä. Nokia Arenan kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä.

Katsothan tarkemmat ohjeet:
Esteettömyys ja helppokulkuisuus – Nokia Arena.

Kielletyt esineet

Lipuntarkastuksen yhteydessä tapahtumassa on myös turvatarkastus. Kiellettyjä esineitä ovat:

 • Suuret reput, kassit ja matkalaukut
 • Terävät ja vahingoittavat esineet
 • Lasituotteet ja metalliset pullot
 • Omat eväät
 • Alkoholi ja huumausaineet
 • Lyömäaseet mukaan lukien kaikki millä voi halutessaan vahingoittaa sivullisia
 • Ponnekaasua sisältävät tuotteet (esim. hiuslakat ja deodorantit)
 • Järjestelmäkamerat (sis. GoPro)
 • Selfie-tikut
 • Suuret liput/viirit sekä lippusalkona käytettävät kepit
 • Sekä yleisesti laissa kielletyt esineet ja aineet

Kuvausohjeet

Tapahtumassa on erikseen ammattikuvaajat. Yksityishenkilöt saavat pääsääntöisesti kuvata materiaalia omaan henkilökohtaiseen käyttöön. Kännykät ja taskukamerat ovat sallittuja välineitä festarimuistojen ikuistamiseen. Huomioithan, että tapahtuma-alueelle ei saa tuoda järjestelmäkameroita tai GoPro –kameroita ilman akkreditointia tai toimeksiantoa. Myöskään minkään videomateriaalin julkaiseminen netissä kuten Youtubessa ilman tekijänoikeuslupia ei ole sallittua. Kuitenkin omilla sosiaalisen median kanavilla lyhyiden videoiden ja kuvien jakaminen on sallittua ja toivottavaa.

Toivomme, että sosiaalisessa mediassa tägäätte mukaan #Glowfestival #Glow2024
#NokiaArena

Muistathan kuvatessasi kunnioittaa muiden tapahtumavieraiden yksityisyyttä.

Glow Festival – Turvallisesti yhdessä

Glow Festival on gospelmusiikin juhla, johon jokainen on tervetullut omana itsenään. Glow Festival kokoaa yhteen erilaisia ihmisiä eri taustoista, eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista häirintää, syrjintää tai loukkaavaa käytöstä.

Glow:ssa jokainen, henkilökunta, vapaaehtoiset, artistit ja kävijät, luovat yhdessä turvallista tilaa omalla toiminnallaan – käyttäytymällä avoimesti, kunnioittavasti ja ystävällisesti muita kohtaan.

Turvallisemman tilan toimintaperiaatteet Glow Festivalissa

 • Kunnioita toisen henkilökohtaista fyysistä ja psyykkistä tilaa ja rajoja.
 • Osoita muita kohtaan kunnioitusta, arvostusta ja ystävällisyyttä puheillasi ja käytökselläsi.
 • Älä tee oletuksia ulkonäköön tai toimintaan perustuen. Jokainen Glow:ssa saa olla oma itsensä ilman ennakko-odotuksia.
 • Anna tilaa. Pyri huolehtimaan siitä, että kaikilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun. Kunnioita myös toisten yksityisyyttä ja käsittele arkoja aiheita kunnioittavasti.
 • Kuuntele ja opi. Ota vastaan uudet aiheet, henkilöt ja näkökulmat ennakkoluulottomasti. Suhtaudu jokaiseen vastaantulevaan asiaan ja tilanteeseen mahdollisuutena oppia uutta ja kehittyä.
 • Pyydä anteeksi, jos olet loukannut tahallisesti tai tahattomasti muita.
 • Puutu tilanteeseen, jos huomaat jonkun käyttäytyvän asiattomasti tai muutoin rikkovan Turvallisemman tilan toimintaperiaatteita.

Näin toimit häirintätilanteessa

Mikäli havaitset asiatonta käytöstä, turvallisemman tilan periaatteiden rikkomista tai joudut itse asiattoman käytöksen kohteeksi, puutu tilanteeseen. Voit ottaa yhteyttä kehen tahansa Glow Festivalin työntekijään, järjestyksenvalvojaan tai häirintäyhteyshenkilöön. Tapahtuman työntekijät ovat ohjeistettu ottamaan tarvittaessa yhteyttä häirintäyhteyshenkilöön.

Häirintäyhteyshenkilön tavoitat puhelimitse tai viestillä tapahtuman aikana sekä viikon tapahtuman jälkeen. Yhteystiedot tarkentuvat myöhemmin.

Palvelut

Nokia Arenalla on yhteensä 22 ravintolaa ja baaria, jotka tarjoavat unohtumattomia ruoka- ja juomaelämyksiä jokaiseen makuun. Ravintolat palvelevat kävijöitä Glow Festivalin yhteydessä lukuunottamatta Stefan’s ravintolaa ja Vip Eventumia, jotka ovat tapahtuman aikana yksityiskäytössä.

Tarkempi listaus ravintoloista:
https://nokiaarena.fi/ruoka-ja-juoma/

Lipunmyynti

YHteistyössä