Aitiot

Tervetuloa nauttimaan Glow Festivalista parhaalla mahdollisella tavalla, uniikin upeista Nokia Arenan aitioista käsin. Aitioiden tilat, varustelu ja tunnelma takaavat, että saat tapahtumaelämyksestä eniten irti!

Aitiot ovat ehdottomasti areenan paras paikka nauttia Glow Festivalista omalla porukalla. Kokoa oma yritys- tai kaveriporukkasi, vuokraa aitio ja tilaa tarjoilut makunne mukaan.

Jokaisessa aitioissa on kokouskalusteet, LED-näyttö, keittiö- ja tarjoilukalusteet ja vaatenaulakko. Kylmäkaappi on täytetty erilaisilla juomilla, jotka maksetaan menekin mukaan joko paikan päällä kortilla tai jälkikäteen laskulla.

Areenalla on erikokoisia aitioita, joihin mahtuu aition koosta riippuen 15 – 50 henkilöä. Jokaisella aitiovieraalla tulee olla oma aitiolippu ja kaikille on oma istumapaikka aitiossa tapahtumien seuraamista varten.

Aition varaus

Aition voi varata oman porukan käyttöön. Varaa jokaiselle aitioon tulevalle aitiolippu. Aitiota varatessa tulee ostaa vähintään yksi aitiolippu. Aitiolippuja pystyy ostamaan lisää myöhemmin aitiovieraidenne määrän tarkennuttua. Huomiothan, että aitioliput tulee olla ostettuna ennen tapahtuman alkua.

Ruokailu aitiossa

Nauti toiveidesi mukaisista tarjoiluista – tee myös tarjoiluvaraukset hyvissä ajoin, viimeistään 3 arkipäivää ennen tapahtumaa. Varaa tarjoilut täältä.

Kulku aitioihin

Aitiokerrokset 
Nokia Arenan aitiot sijaitsevat neljännessä ja kuudennessa kerroksessa. Aitiokerroksen opasteet ja henkilökunta auttavat oikean aition löytämisessä. 
Aition varanneet pääsevät sisään jo n. 2 tuntia ennen tapahtuman alkua.

4. kerroksen aitiot (1–52): 
Kulku 4. kerroksen aitioihin tapahtuu Nokia Arenan pääovien A ja B välisestä porraskäytävästä. Esteetön kulku aitiokerrokseen tapahtuu Nokia Arenan pääovi A:n viereisillä hisseillä.

6.kerroksen aitiot (61–71):
Kulku 6. kerroksen aitioihin tapahtuu Nokia Arenan pääovi A:n viereisillä hisseillä.

Turvatarkastus ja lipuntarkastus

Lipuntarkastuspiste sijaitsee aitiokerroksessa. Lipuntarkastuspisteet ovat itsepalvelupisteitä, joilla voit lukea lipun sekä mobiilista että printatusta lipusta. Ovi aukeaa näyttämällä lipun QR-koodia lipunlukulaitteelle.
Huom! Tapahtumassa myös turvatarkastus. Aitioihin ei saa tuoda omia ruokia tai juomia. 

Lipunmyynti

YHteistyössä