Viime elokuussa Nokia Arenan loppuunmyynyt Glow Festival ylitti kaikki odotukset ja lunasti paikkansa suomalaisen gospelmusiikin merkittävimpänä festivaalina. Elokuussa 2025 tapahtuma tekee paluun, kun Tampereen Nokia Arena täyttyy jälleen rakastetuimpien gospelkappaleiden sävelistä perjantaina 22. elokuuta.

Glow Festivalin menestys on jatkoa kotimaisen gospelmusiikin pitkäaikaiselle ja rikkaalle perinteelle, joka on kulkenut suomalaisten mukana elämän tärkeimmissä hetkissä – niin kastejuhlissa, häissä kuin hautajaisissakin. Näiden laulujen ympärille on syntynyt kulttuuri, joka koskettaa lähes jokaista suomalaista.

Vuoden 2024 tapahtuma toi yhteen kotimaisen gospelin legendaarisimpia artisteja ja bändejä, tarjoten unohtumattomia hetkiä häikäisevien yhteiskonserttien ja Petran 50-vuotisjuhlakonsertin myötä. Yli 90 % osallistuneista antoi festivaalille huippuarviot, ja suurin osa ilmoitti aikovansa palata myös tulevan vuoden tapahtumaan.

Vuonna 2025 Glow Festival kokoaa jälleen gospelin kirkkaimmat tähdet Nokia Arenalle tulkitsemaan rakastettuja kappaleitaan Lasse Sakaran johtaman Glow-bändin säestyksellä. Huippubändiä vahvistaa Jepa Lambertin Sounds of Mercy -kuoro. Ohjelmassa on myös Glow Gospel Awards -palkintojenjako, jossa huomioidaan merkittäviä saavutuksia gospelkulttuurin saralla.

Liput ovat myynnissä nyt. Varaa paikkasi heti ja valmistaudu kokemaan Suomen merkittävimmän gospelmusiikin juhlan loisto. Parhaat paikat viedään nopeasti. Tarkempi ohjelma ja artistikattaus julkaistaan lähiaikoina.

Tapahtuman tuottaa Ohjelmatoimisto Kristalli.

Glow Festival 2025
22. elokuuta, Nokia Arena, Tampere

Liput: Lippu.fi
Hinnat alk. 69 €
Ohjelma: Klo 16-23, ovet avataan klo 14
Lisätiedot: www.glowfestival.fi
Glow Festival 2024 aftermovie: https://www.youtube.com/watch?v=lA6aKsavfsE
Press-kuvat: pic.fi/QT4RVJMNYG

Yhteyshenkilö:
Ellinoora Nkwentie
Glow Festival, viestintä
ellinoora@ohjelmatoimistokristalli.fi
+358 442944192

Tiedote                                                                                                                                                                                         Julkaisuvapaa 19.9.2024 klo 9