Ensimmäinen Glow Festival myi Nokia Arenan loppuun keräten yhteen tuhansia gospelmusiikin ystäviä ympäri Suomen. Gospelmusiikin isoimmat juhlat jatkuvat taas ensi vuonna! Haluammekin kehittää tapahtumaa palvelemaan asiakkaidemme tarpeita entistä paremmin.

 

Kiitos kaikesta palautteesta, mitä olette antaneet – sitä on tullut runsaasti. Palaute on ollut meille ensisijaisen tärkeää, jotta osaamme kehittää tapahtumaa oikeaan suuntaan. Haluamme panostaa siihen, että kaikessa tekemisessämme näkyy sekä laatu että asiakkaiden tarpeiden huomiointi.

Glow Festivalissa 2024 ruuan kysyntä asiakkaiden määrään nähden oli Nokia Arenalla ennätyksellistä ja ennennäkemätöntä. Tämä näkyi muun muassa poikkeuksellisen pitkinä jonotusaikoina, mistä saimme teiltä paljon viestiä. Nokia Arenan catering-kumppanina toimiva Arena Food & Beverage ja Glow Festival pahoittelevat tästä aiheutunutta harmia.

Arvokas palaute on otettu huomioon, ja ensi vuonna ravintolat ovat varautuneet paremmin suureen kysyntään. Palveluita kehitetään kokonaisvaltaisesti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja niin tarjoamaan parhaan mahdollisen elämyksen jokaiselle. Nokia Arenan ravintolat toivottavat Glow Festivalin asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi ensi vuoden tapahtumaan.

Haluamme myös osaltamme varmistaa enemmän aikaa ruokailuun, jotta kenenkään ei tarvitse jäädä paitsi huikeasta ohjelmasta jonotuksen vuoksi. Ensi vuonna väliajat tulevat olemaan pidempiä, jotta kaikki voivat nauttia tapahtumasta täysin siemauksin.

Myös jokainen kiitos on kuultu. Olemme lukeneet satoja palautteita todella kosketettuina siitä, että saimme tarjota merkityksellisen ja unohtumattoman elämyksen niin monelle. Glow Festival 2024 oli täynnä tärkeitä kohtaamisia, gospelmusiikin riemua, nostalgiaa ja jonkin uuden ja suuren juhlan tuntua. Sinä olit meille tärkein osa sitä, kiitos.

Ensi vuonna tapahtuma järjestetään perjantaina 22.8. Tampereella, Nokia Arenalla.
Liput ovat nyt myynnissä. Varaa paikkasi (täältä).